Werken bij Smicon

Smicon is een dynamisch bedrijf dat machines en complete installaties ontwikkelt en produceert om reststromen te verwerken voor de voedingsmiddelen- en agrarische industrie. We ontwikkelen, produceren, assembleren, en onderhouden onze installaties zelf. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we enthousiaste en kundige medewerkers nodig die door het hele proces hun steentje bijdragen. Op dit moment werken hier o.a. tekenaars, productiemedewerkers, administratieve medewerkers, verkopers, en buitendienst- en onderhoudsmonteurs. 

Houd deze pagina in de gaten voor actuele vacatures. Wil jij Smicon komen versterken, op een manier die niet bij één van de twee onderstaande vacatures past., dan kun je altijd een mailtje met je cv en motivatie sturen naar info@smicon.nl o.v.v. open sollicitatie. 

BBL (leren/werken)
Constructiebankwerker met afwisselend werk

Ben je opzoek naar een BBL 2 of 3 (leer/werk)plek in de richting constructiebankwerker dan hebben we 2 plaatsen te vergeven. Houd je niet alleen van lassen, maar daarnaast ook van boren, zagen, slijpen, knippen, zetten, en zelfs van monteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met het productieteam stellen we stalen of roestvrijstalen onderdelen samen die vervolgens door onze montage afdeling gemonteerd worden.

Voel je er iets voor om veel afwisselend werk te verrichten? Meld je dan snel aan en stuur een mailtje naar info@smicon.nl o.v.v. BBL constructiebankwerker

BBL (leren/werken)
Mechatronica met doorgroeimogelijkheden
 
Wil jij geld verdienen en een technische opleiding volgen? Ben je niet bang voor vieze handen en vind je het fantastisch om te sleutelen? Dan is dit de unieke kans voor jou! Wij zoeken een leerling mechatronica monteur die geïnteresseerd is in het volgen van een volledig betaalde BBL2 of BBL3 opleiding. Wij leiden je samen met een team ervaren monteurs op. Doorgroeimogelijkheden tot een volwaardige servicemonteur behoren tot de mogelijkheden.
 
Voel je er iets voor om veel afwisselend werk te verrichten? Meld je dan snel aan en stuur een mailtje naar info@smicon.nl o.v.v. BBL mechatronica.

Projectleider Machinebouw

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van orders, projecten en testen vanaf orderbevestiging tot en met de oplevering. Je houdt de technische en financiële specificaties scherp in de gaten, verzorgt de projectplanning en de 3-D Engineering voor toonaangevende turn-key installaties in binnen- en buitenland.

Daarnaast verzorg en coördineer je het meer- en minderwerk en stemt dit af met de verkoop. Je stelt de planning en kostenbegroting op en verzorgt een deel van de order-, project- en testinkoop. Je geeft richtlijnen aan collega’s intern (o.a. tekenwerk, productie en bestellingen) om te zorgen dat doelstellingen gehaald worden en hebt dagelijks contact met toonaangevende (internationale) opdrachtgevers.

Een uitdagende spilfunctie voor een technisch Hbo-er (m/v) met organisatietalent en de skills om dit soort projecten van A tot Z in goede banen te leiden. Je hebt passende werkervaring in een technische omgeving opgedaan en herkent jezelf in dit profiel. Je bent communicatief sterk, beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Smicon B.V. biedt uitdagende functies binnen een moderne en informele werkomgeving. Het bedrijf heeft een uitstekende orderportefeuille, er heerst een prettige en informele werksfeer en een grote onderlinge betrokkenheid. Het arbeidsvoorwaardenpakket is zonder meer uitstekend en bij gebleken geschikt zijn er op termijn interessante studieen doorgroeimogelijkheden.

Je kunt je sollicitatie voor de vacature Technisch Projectmanager richten aan de heer B.R.M. Ezerman van bureau In ’t Maasland
E: info@maasland-personeel.
T: (0412) 644179
Heschepad 12C
5341 GT Oss
www.maasland-personeel.nl

Product Development Engineer (vervuld)
optimaliseren, ontwikkelen en testen van Smicon machines en installaties

Verkoop Binnendienst

In deze brede commerciële spilfunctie fungeer je als sparringpartner voor je collega’s op de afdeling Verkoop. Je maakt en controleert offertes en orders en ondersteunt de verkoop zowel richting klanten, dealers als de afdeling Service & Onderhoud. Een mix van commercie en techniek, zowel richting nationale als internationale opdrachtgevers.

Voor deze uitdagende fulltime functie gaat de voorkeur uit naar representatieve en commercieel ingestelde kandidaten (m/v) op Mbo-/Hbo-niveau. Affiniteit met techniek is een pre. Je werkt zelfstandig, bent communicatief sterk, een multitasker die de rust en het overzicht bewaart, prioriteiten stelt en in oplossingen denkt. Je weet klanten op een enthousiaste wijze aan je te binden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bij gebleken geschiktheid zijn er op termijn interessante doorgroeimogelijkheden. 

Je kunt je sollicitatie voor de vacature Verkoop Binnendienst richten aan de heer B.R.M. Ezerman van bureau In ’t Maasland
E: info@maasland-personeel.
T: (0412) 644179
Heschepad 12C
5341 GT Oss
www.maasland-personeel.nl

Planner-Orderbegeleider (vervuld)
die de afdeling service & onderhoud komt versterken

Salesmanager
op Hbo-niveau en met internationale verkoopervaring

In deze buitendienstfunctie zul je, in nauwe samenwerking met de verkoop binnendiensten en de directie, de contacten met bestaande relaties, dealers en agenten gaan onderhouden en je bouwt, zowel structureel als pionierend, nieuwe relaties op met vaak toonaangevende klanten in Europa en daarbuiten. Daarnaast breid je het internationale dealernetwerk uit en je begeleidt hen intensief. Als salesmanager weet je op een strategische wijze deuren te openen die voor anderen gesloten blijven en mede door een gestructureerde aanpak weet je autonome omzetgroei te realiseren.

Je hecht grote waarde aan een periodiek en persoonlijk contact met (internationale) klanten/dealers en agenten en in die gesprekken weet je feilloos die informatie te verzamelen die nodig is om snel en efficiënt in te spelen op de behoefte. 

Voor deze zelfstandige functie gaat de voorkeur uit naar enthousiaste sales- en accountmanagers met een commerciële en/of technische opleiding op Hbo-niveau en enkele jaren relevante en internationale buitendienstervaring. Je hebt een duidelijke affiniteit met techniek, bent flexibel ingesteld, doelgericht, communicatief ijzersterk en je weet relaties in binnen- en buitenland op een prettige en constructieve wijze aan je te binden. Uiteraard beheers je de Duitse en Engelse taal uitstekend en je volgt de internationale marktontwikkelingen binnen dit vakgebied op de voet. Smicon B.V. biedt een uitdagende functie met een internationaal karakter. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend en bij gebleken geschiktheid biedt het bedrijf interessante doorgroeimogelijkheden.
 
Je kunt je sollicitatie voor de vacature Salesmanager richten aan de heer B.R.M. Ezerman van bureau In ’t Maasland
E: info@maasland-personeel.
T: (0412) 644179
Heschepad 12C
5341 GT Oss
www.maasland-personeel.nl

Stage
Stage lopen bij ons, betekent werken aan afwisselende projecten in een inspirerend en leuk team. We hebben continu plaats voor enkel stagiaires en zoeken altijd naar gemotiveerde mensen met een passie voor metaalbewerking, 3D-tekenen of marktonderzoek. Dus wil jij er samen met ons voor zorgen dat klanten met een tevreden gevoel machines hebben draaien waar jij ook iets aan hebt bijgedragen? Stuur dan een mailtje met je cv en motivatie naar info@smicon.nl o.v.v. stage. 

Afstuderen
Ben je op zoek naar een afstudeerplek? Heb je een studie gedaan in de richting van bedrijfskunde, marketing of iets vergelijkbaars? Heb je ideeën voor je afstudeerproject en denk je dat Smicon een geschikte plek is? Laat dit dan aan ons weten. Misschien kun je je eigen projectidee uitwerken of hebben wij nog wel een geschikte opdracht op de plank liggen. Wij bieden je een inspirerende omgeving met klanten in West Europa, Oost Europa, Midden Oosten, VS, Canada en Zuid Amerika. Het aantal afstudeerplaatsen is beperkt, dus als je interesse hebt, stuur dan tijdig je cv met motivatie naar info@smicon.nl o.v.v. afstuderen.