Werken bij Smicon

Smicon is een dynamisch bedrijf dat machines en complete installaties ontwikkelt en produceert om reststromen te verwerken voor de voedingsmiddelen- en agrarische industrie. We ontwikkelen, produceren, assembleren, en onderhouden onze installaties zelf. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we enthousiaste en kundige medewerkers nodig die door het hele proces hun steentje bijdragen. Op dit moment werken hier o.a. tekenaars, productie medewerkers, administratieve medewerkers, verkopers, en buitendienst- en onderhoudsmonteurs. 

Wil jij Smicon komen versterken, op een manier die niet bij één van de twee onderstaande vacatures past. Dan kun je altijd een mailtje met je cv en motivatie sturen naar info@smicon.nl o.v.v. open sollicitatie. 

Planner-Orderbegeleider (vervuld)
die de afdeling service & onderhoud komt versterken

Salesmanager
op Hbo-niveau en met internationale verkoopervaring
 
In deze commerciële buitendienstfunctie zul je, in nauwe samenwerking met de verkoop binnendienst en de directie, de contacten met bestaande relaties, dealers en agenten gaan onderhouden en je bouwt, zowel structureel als pionierend, nieuwe relaties op met vaak toonaangevende klanten in Europa en daarbuiten. Daarnaast breid je het internationale dealernetwerk uit en je begeleidt hen intensief. Als salesmanager weet je op een strategische wijze deuren te openen die voor anderen gesloten blijven en mede door een gestructureerde aanpak weet je autonome omzetgroei te realiseren.
Je hecht grote waarde aan een periodiek en persoonlijk contact met (internationale) klanten/dealers en agenten en in die gesprekken weet je feilloos die informatie te verzamelen die nodig is om snel en efficiënt in te spelen op de behoefte.
Voor deze zelfstandige functie gaat de voorkeur uit naar een enthousiaste sales- en accountmanager met een commerciële en/of technische opleiding op Hbo-niveau en enkele jaren relevante en internationale buitendienstervaring. Je hebt een duidelijke affiniteit met techniek, bent flexibel ingesteld, doelgericht, communicatief ijzersterk en je weet relaties in binnen- en buitenland op een prettige en constructieve wijze aan je te binden. Uiteraard beheers je de Duitse en Engelse taal uitstekend en je volgt de internationale marktontwikkelingen binnen dit vakgebied op de voet.

Smicon B.V. biedt een uitdagende functie met een internationaal karakter. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend en bij gebleken geschiktheid biedt het bedrijf interessante doorgroeimogelijkheden.
 
Indien je belangstelling hebt voor deze functie verzoeken wij je per e-mail een sollicitatiebrief met cv te richten aan de heer B.R.M. Ezerman van bureau “In ‘t Maasland”.
 
T  0412 64 41 79
info@maasland-personeel.nl
W www.maasland-personeel.nl

Stage
Stage lopen bij ons, betekent werken aan afwisselende projecten in een inspirerend en leuk team. We hebben continu plaats voor enkel stagiaires en zoeken altijd naar gemotiveerde mensen met een passie voor metaalbewerking, 3D-tekenen of marktonderzoek. Dus wil jij er samen met ons voor zorgen dat klanten met een tevreden gevoel machines hebben draaien waar jij ook iets aan hebt bijgedragen? Stuur dan een mailtje met je cv en motivatie naar info@smicon.nl o.v.v. stage. 

Afstuderen
Ben je op zoek naar een afstudeerplek? Heb je een studie gedaan in de richting van bedrijfskunde, marketing of iets vergelijkbaars? Heb je ideeën voor je afstudeerproject en denk je dat Smicon een geschikte plek is? Laat dit dan aan ons weten. Misschien kun je je eigen projectidee uitwerken of hebben wij nog wel een geschikte opdracht op de plank liggen. Wij bieden je een inspirerende omgeving met klanten in West Europa, Oost Europa, Midden Oosten, VS, Canada en Zuid Amerika. Het aantal afstudeerplaatsen is beperkt, dus als je interesse hebt, stuur dan tijdig je cv met motivatie naar info@smicon.nl o.v.v. afstuderen.