Werken bij Smicon

Smicon is een dynamisch bedrijf dat machines en complete installaties ontwikkelt en produceert om reststromen te verwerken voor de voedingsmiddelen- en agrarische industrie. We ontwikkelen, produceren, assembleren, en onderhouden onze installaties zelf. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we enthousiaste en kundige medewerkers nodig die door het hele proces hun steentje bijdragen. Op dit moment werken hier o.a. tekenaars, productiemedewerkers, administratieve medewerkers, verkopers, en buitendienst- en onderhoudsmonteurs. 

Houd deze pagina in de gaten voor actuele vacatures. Wil jij Smicon komen versterken, op een manier die niet bij één van de twee onderstaande vacatures past., dan kun je altijd een mailtje met je cv en motivatie sturen naar info@smicon.nl o.v.v. open sollicitatie. 

BBL (leren/werken)
Constructiebankwerker met afwisselend werk

Ben je opzoek naar een BBL 2 of 3 (leer/werk)plek in de richting constructiebankwerker dan hebben we 2 plaatsen te vergeven. Houd je niet alleen van lassen, maar daarnaast ook van boren, zagen, slijpen, knippen, zetten, en zelfs van monteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met het productieteam stellen we stalen of roestvrijstalen onderdelen samen die vervolgens door onze montage afdeling gemonteerd worden.

Voel je er iets voor om veel afwisselend werk te verrichten? Meld je dan snel aan en stuur een mailtje naar info@smicon.nl o.v.v. BBL constructiebankwerker

BBL (leren/werken)
Mechatronica met doorgroeimogelijkheden
 
Wil jij geld verdienen en een technische opleiding volgen? Ben je niet bang voor vieze handen en vind je het fantastisch om te sleutelen? Dan is dit de unieke kans voor jou! Wij zoeken een leerling mechatronica monteur die geïnteresseerd is in het volgen van een volledig betaalde BBL2 of BBL3 opleiding. Wij leiden je samen met een team ervaren monteurs op. Doorgroeimogelijkheden tot een volwaardige servicemonteur behoren tot de mogelijkheden.
 
Voel je er iets voor om veel afwisselend werk te verrichten? Meld je dan snel aan en stuur een mailtje naar info@smicon.nl o.v.v. BBL mechatronica.

Project engineer
voor uitdagende turn-key installaties in binnen- en buitenland


Als project engineer ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van orders, projecten en testen vanaf orderbevestiging tot en met de oplevering. Je houdt de technische specificaties scherp in de gaten, verzorgt de projectplanning en de 3-D Engineering voor toonaangevende turn-key installaties in binnen- en buitenland.
 
Daarnaast verzorg en coördineer je het meer- en minderwerk en stemt dit af met de verkoop. Je stelt de planning en kostenbegroting op en verzorgt een deel van de order-, project- en testinkoop. Je geeft richtlijnen aan collega’s intern (o.a. tekenwerk, productie en bestellingen) om te zorgen dat doelstellingen gehaald worden en hebt dagelijks contact met toonaangevende (internationale) opdrachtgevers.
 
Een spilfunctie voor een technisch Hbo-er met organisatietalent en de skills om projecten in goede banen te leiden. Je hebt bij voorkeur 2-5 jaar relevante werkervaring en dit is duidelijk een volgende stap in je carrière. Je bent communicatief en administratief sterk, bent handig met een ERP-pakket en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. 

Smicon BV biedt een fantastische uitdaging binnen een moderne en informele werkomgeving. Het bedrijf heeft een uitstekende orderportefeuille, er heerst een prettige werksfeer en een grote onderlinge betrokkenheid. Prima arbeidsvoorwaarden en bij gebleken geschikt zijn er interessante studie- en doorgroeimogelijkheden.

Je kunt je sollicitatie voor de vacature Technisch Projectmanager richten aan de heer B.R.M. Ezerman van bureau In ’t Maasland
E: info@maasland-personeel.
T: (0412) 644179
Heschepad 12C
5341 GT Oss
www.maasland-personeel.nl

Product Development Engineer (vervuld)
optimaliseren, ontwikkelen en testen van Smicon machines en installaties

Verkoop Binnendienst (vervuld)
Commerciële en technische support voor Sales Managers op MBO/HBO-niveau. Het maken en controleren van offertes en beheersing van het gehele offer-to-cash proces van onderdelenbestellingen in verschillende talen.

Salesmanager
op Hbo-niveau en met internationale verkoopervaring

In deze buitendienstfunctie zul je, in nauwe samenwerking met de verkoop binnendiensten en de directie, de contacten met bestaande relaties, dealers en agenten gaan onderhouden en je bouwt, zowel structureel als pionierend, nieuwe relaties op met vaak toonaangevende klanten in Europa en daarbuiten. Daarnaast breid je het internationale dealernetwerk uit en je begeleidt hen intensief. Als salesmanager weet je op een strategische wijze deuren te openen die voor anderen gesloten blijven en mede door een gestructureerde aanpak weet je autonome omzetgroei te realiseren.

Je hecht grote waarde aan een periodiek en persoonlijk contact met (internationale) klanten/dealers en agenten en in die gesprekken weet je feilloos die informatie te verzamelen die nodig is om snel en efficiënt in te spelen op de behoefte. 

Voor deze zelfstandige functie gaat de voorkeur uit naar enthousiaste sales- en accountmanagers met een commerciële en/of technische opleiding op Hbo-niveau en enkele jaren relevante en internationale buitendienstervaring. Je hebt een duidelijke affiniteit met techniek, bent flexibel ingesteld, doelgericht, communicatief ijzersterk en je weet relaties in binnen- en buitenland op een prettige en constructieve wijze aan je te binden. Uiteraard beheers je de Duitse en Engelse taal uitstekend en je volgt de internationale marktontwikkelingen binnen dit vakgebied op de voet. Smicon B.V. biedt een uitdagende functie met een internationaal karakter. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend en bij gebleken geschiktheid biedt het bedrijf interessante doorgroeimogelijkheden.
 
Je kunt je sollicitatie voor de vacature Salesmanager richten aan de heer B.R.M. Ezerman van bureau In ’t Maasland
E: info@maasland-personeel.
T: (0412) 644179
Heschepad 12C
5341 GT Oss
www.maasland-personeel.nl

Stage
Stage lopen bij ons, betekent werken aan afwisselende projecten in een inspirerend en leuk team. We hebben continu plaats voor enkel stagiaires en zoeken altijd naar gemotiveerde mensen met een passie voor metaalbewerking, 3D-tekenen of marktonderzoek. Dus wil jij er samen met ons voor zorgen dat klanten met een tevreden gevoel machines hebben draaien waar jij ook iets aan hebt bijgedragen? Stuur dan een mailtje met je cv en motivatie naar info@smicon.nl o.v.v. stage. 

Afstuderen
Ben je op zoek naar een afstudeerplek? Heb je een studie gedaan in de richting van bedrijfskunde, marketing of iets vergelijkbaars? Heb je ideeën voor je afstudeerproject en denk je dat Smicon een geschikte plek is? Laat dit dan aan ons weten. Misschien kun je je eigen projectidee uitwerken of hebben wij nog wel een geschikte opdracht op de plank liggen. Wij bieden je een inspirerende omgeving met klanten in West Europa, Oost Europa, Midden Oosten, VS, Canada en Zuid Amerika. Het aantal afstudeerplaatsen is beperkt, dus als je interesse hebt, stuur dan tijdig je cv met motivatie naar info@smicon.nl o.v.v. afstuderen.