Demo machines

Bij Smicon hebben wij veel kennis en ervaring met het verwerken van een grote verscheidenheid van organische restproducten afkomstig uit de voedselverwerking, en kunnen wij u zondermeer goed adviseren over een geschikte machine voor uw product. In de praktijk blijkt alleen vaak dat het gemakkelijker communiceert over uw wensen als u een korte demo hebt gehad. U krijgt dan inzicht in onze professionele werkwijze en u heeft meteen goed zicht op de kwaliteit van onze machine en daardoor ook de hoge kwaliteit eindproduct. Samen zijn we hier ook mee geholpen omdat u dan gemakkelijker kunt vertellen wat u van ons verwacht, waardoor wij een beter passende aanbieding kunnen doen.

Onze demo machines zijn gemakkelijk op te stellen en aan te sluiten, en er is een ervaren medewerker van Smicon bij aanwezig die u kan adviseren over de mogelijkheden, zodat u uw tijd ook daadwerkelijk kunt besteden aan de proef.

Op dit moment hebben wij de volgende machines als demo machines beschikbaar:
 

SMIMO15
vermoezer
SMIDE6
dubbelassige shredder groot
SMIDE8
dubbelassige shredder klein
MAS
schroefpersfilter
   
   


Wilt u graag een demonstratie zien van de bovenstaande machines, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier: