Vannier Tri Solutions presenteert Smicon-technologie

Vorige week werd de Pollutec gehouden in Lyon van 27 tot en met 30 november en vierde daarmee haar 40e verjaardag als zijn leidende recyclingbeurs van Frankrijk. De Pollutec is een springplank voor marktinnovaties en een kruispunt voor internationale ontwikkelingsmogelijkheden om iedereen met een aandeel in de sector te verbinden.

Onze dealer Vannier Tri Solutions was een van de exposanten op de internationale vakbeurs voor milieu en recyclingapparatuur, -technologieën en -service.

Op de Pollutec ondertekende Vannier Tri Solutions een overeenkomst voor de levering van een SMIMO160-uitpaklijn. De klant werkt sinds 2017 met Smicon-technologie voor voedselresten- en levensmiddelenverwerking. Deze wil zijn activiteiten die bestaan uit het verwerken van Parijs' restaurantafval tot schone energie verder uitbreiden.
 
Daarom zijn we er trots op dat er in 2019 drie grote scheidingslijnen met grote capaciteit in Frankrijk zullen opereren. We zijn ervan overtuigd, door Pollutec vorige week te zien, er is een mooie toekomst voor Vannier Tri Solutions en Smicon's apparatuur voor recycling van voedselafval.