logo payoff
Wil jij een bijdrage leveren aan de circulaire economie?
Wil jij een bijdrage leveren aan de circulaire economie?

Smicon maakt een sterke groei door sinds de oprichting in 1980. Het informele bedrijf levert wereldwijd, met een breed scala zelf ontwikkelde machines en installaties, duurzame en groene oplossingen die bijdragen aan het verminderen van de afvalberg. Met een enthousiast en ervaren team heeft Smicon de regie over het totale proces: van sales tot engineering en van assemblage tot service & onderhoud. De machines worden wereldwijd turn-key geleverd onder de eigen merknaam Smicon. Dat alles met een moderne visie op het gebied van duurzaam, maatschappelijk en verantwoord ondernemen.

Wij bieden:

Werken bij Smicon is leuk! Het is een gezond en innovatief bedrijf met klanten over de hele wereld. Men kent een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en er is veel vrijheid en ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Bovendien biedt het bedrijf interessante studie- en doorgroeimogelijkheden.

Gezien de sterke groei komen wij graag in contact met een:

BBL (leren/werken)

 

Toch nog niet helemaal wat je zoekt?

Wil jij Smicon komen versterken op een manier die niet bij bovenstaande vacatures past? Stuur dan je cv en met een motivatie naar Esther van den Bekerom - Heijs via solliciteren@smicon.nl onder vermelding van "open sollicitatie" en wie weet zitten wij binnenkort toch met elkaar aan tafel voor jouw leuke baan!

Smicon vacatures & stage
Smicon vacatures & stage
Smicon vacatures & stage
Smicon vacatures & stage