logo payoff
Redactioneel

1000+ m² uitbreiding van productiefaciliteit

1000+ m² uitbreiding van productiefaciliteit

In februari is Smicon gestart met de bouw van een nieuwe productiefaciliteit als uitbreiding van het huidige pand in Wanroij, Nederland. De totale uitbreiding die gerealiseerd zal worden is meer dan 1000 m² waardoor de totale productieoppervlakte van Smicon 3800 m² wordt inclusief een kantoorgebouw van 800 m². De bouw zal naar verwachting in september 2022 gereed zijn.
 
Met deze uitbreiding wil Smicon voldoen aan de wereldwijd groeiende vraag naar (food)recycling oplossingen. De investering van Smicon in de uitbreiding van onze productiefaciliteit is een duidelijke toezegging van Smicon dat de focus ligt op continuïteit en groei van het bedrijf om de best mogelijke recyclingoplossingen te leveren aan hun klanten, nu en in de toekomst.
 
De nieuwe productiefaciliteit beschikt over meerdere bovenloop- en wandkranen om ervoor te zorgen dat complete installaties kunnen worden voorbereid en getest voordat de oplossing wordt verscheept en ter plaatse in bedrijf kan worden gesteld door onze ervaren service engineers.
 
Voor de volledige productieruimte (huidig en nieuw gebouwd) heeft Smicon geïnvesteerd in een duurzame oplossing voor de ventilatie, koeling en verwarming van alle productiehallen. Dit zorgt in de eerste plaats voor een gezonde en aangename werkomgeving voor al onze collega's. Ten tweede zal dit een energiezuinig systeem zijn om onze impact op het milieu te verminderen bij het produceren van Smicon recycling oplossingen.

Deel deze pagina