logo payoff
Redactioneel

Smicon gaat een nieuwe samenwerking aan voor de Spaanse markt

Smicon new partnership

De specialist in recycling van industriaal (organisch) afval versterkt zijn aanwezigheid op de Spaanse markt met de benoeming van een nieuwe distributeur, Ambisort Circular SLU.

Ambisort biedt sinds 2007 oplossingen voor afvalrecycling op de Spaanse markt. Met de steun van zijn partners biedt het de meest geavanceerde recyclingoplossingen voor de Spaanse markt, van de levering van gespecialiseerde machines tot de meest geavanceerde complete oplossingen.

Ambisort's Managing Director, Daniel Ayala is trots om Smicon op te nemen in het productportfolio, om betere oplossingen te bieden in de afvalrecycling:

"We zijn zeer verheugd om Smicon als onze partner op te nemen om oplossingen te verbeteren, met name in de recycling van organisch afval.   De ervaring van Smicon op dit gebied is van groot belang vanwege de verwachte groei in organische verwerkingsprocessen in de nabije toekomst."

Joep Smits, Commercieel Manager van Smicon, is blij met de uitbreiding in Spanje om de lokale aanwezigheid van Smicon te verbeteren met de vele mogelijkheden in deze groeiende markt:

"We zijn zeer blij om samen te werken met Ambisort, onze nieuw aangestelde partner, in deze veelbelovende markt en om te kunnen vertrouwen op hun expertise en ervaring in de markt van afvalrecycling. De toevoeging van Smicon machines voor het recyclen van organisch afval is een welkome aanvulling voor het productportfolio van Ambisort."

De Smicon productlijn wordt sinds 1980 ontwikkeld en geproduceerd bij Smicon in Wanroij, Nederland. Met een gemotiveerd team van 50 medewerkers produceert Smicon ongeveer 120 machines per jaar en kan met 2000 wereldwijd geleverde machines vertrouwen op een unieke know-how en netwerk.

Smicon apparatuur is te vinden in veel verschillende gebieden van organisch afval recycling. Verpakkingssystemen, shredders, vermalers voor diervoederproductie, windshifters, cycloonafscheiders en turnkey installaties voor het wassen van afvalbakken zijn slechts enkele van de expertisegebieden van Smicon.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om onze website www.Smicon.eu of de website van Ambisort te bezoeken via www.Ambisort.com.

Deel deze pagina