logo payoff
Redactioneel

Smicon richt eigen dochteronderneming op in Frankrijk

Smicon richt eigen dochteronderneming op in Frankrijk

De specialist in de terugwinning van organische reststromen versterkt zijn aanwezigheid op de Franse markt en de nabijheid van zijn huidige klanten met de oprichting van zijn Franse vestiging in Amiens in het departement Somme.

Samen met haar reeds actieve Franse distributeur AB-SOLU, een specialist in afvalsorteer- en verwerkingsapparatuur en -faciliteiten, zal Smicon France S.A.S. haar intrede op de Franse markt voortzetten en tegelijkertijd het enorme marktpotentieel ontwikkelen en de service aan haar bestaande klanten verbeteren.

AB-SOLU's Managing Director, Benjamin Caron:

"Smicon heeft de nodige transformaties doorgevoerd om Smicon apparatuur aan te passen aan specifieke oplossingen voor de opkomende Franse markt".

Joep Smits, Commercieel Manager van Smicon, is blij met de uitbreiding in Frankrijk om de lokale aanwezigheid van Smicon te verbeteren met de vele mogelijkheden in deze groeiende markt:

"We zijn meer dan blij om samen te werken met onze Franse partner in deze veelbelovende markt en om te kunnen vertrouwen op hun expertise en ervaring met name in de markt van de behandeling van organische reststromen voor compostering en biogas productie."

Het Smicon assortiment wordt sinds 1980 ontwikkeld en geproduceerd bij Smicon in Wanroij, Nederland. Met een gemotiveerd team van 50 medewerkers produceert Smicon ongeveer 120 machines per jaar en kan het, met 2000 wereldwijd geleverde machines, vertrouwen op een unieke knowhow en netwerk.

Smicon apparatuur is te vinden in veel verschillende gebieden van recycling. Uitpaksystemen, shredders, vermoezers voor diervoederproductie, windshifters, cycloonscheiders en turnkey-installaties voor het wassen van rolcontainers zijn slechts enkele van de expertisegebieden van fabrikant Smicon.

Smicon heeft onlangs een nieuwe huisstijl geïntroduceerd die gericht is op een groenere toekomst met innovatieve recycling oplossingen voor hun klanten.

Deel deze pagina