logo payoff
Redactioneel

Uitbreiding productiefaciliteit update #2

Update uitbreiding Smicon

In februari is Smicon gestart met de bouw van een nieuwe productiefaciliteit als uitbreiding van het huidige pand in Wanroij, Nederland. De totale uitbreiding die gerealiseerd zal worden is meer dan 1000 m² waardoor de totale productieoppervlakte van Smicon 3800 m² wordt inclusief een kantoorgebouw van 800 m². De bouw zal naar verwachting in september 2022 gereed zijn. Met deze uitbreiding bereidt Smicon zich voor op de wereldwijd groeiende vraag van recyclingoplossingen.

Op dit moment wordt de gevelbeplating van de hal gereed gemaakt en zijn de nodige voorzieningen aangebracht. Er is hard gewerkt om in de komende weken de betonvloer te storten om de hal in gebruik te gaan nemen. In de hal is vloerverwarming aangebracht om een aangename werksfeer te creëren.

In combinatie met de vloerverwarming heeft Smicon voor de volledige productieruimte (huidig en nieuw gebouwd) heeft Smicon geïnvesteerd in een duurzame oplossing voor de ventilatie, koeling en verwarming van alle productiehallen. Dit zorgt in de eerste plaats voor een gezonde en aangename werkomgeving voor al onze collega's. Ten tweede zal dit een energiezuinig systeem zijn om onze impact op het milieu te verminderen bij het produceren van Smicon recycling oplossingen.

Blijf Smicon volgen voor meer informatie over de uitbreiding!

Deel deze pagina