logo payoff
Redactioneel

Veranderingen voor groei en continuïteit bij Smicon

Veranderingen voor groei en continuïteit bij Smicon

Van links naar rechts: Joep Smits, Kees Uppenkamp & Tonnie Smits.

Sinds 8 maart is Kees Uppenkamp aangesteld als de nieuwe managing director van Smicon. Met de promotie van Kees van commercieel manager naar managing director is Smicon klaar voor nieuwe groei en continuïteit, nu en in de toekomst.
 
Met de benoeming van Kees Uppenkamp tot managing director zal Tonnie Smits zijn huidige functie als directeur van Smicon neerleggen. Tonnie zal nog wel aan Smicon verbonden blijven als technisch adviseur ter ondersteuning van de R&D en engineering afdeling, twee belangrijke afdelingen binnen het bedrijf. Er zullen geen veranderingen plaatsvinden binnen het eigendom van Smicon.
 
De functie van commercieel manager zal worden vervuld door Joep Smits. Joep is werkzaam bij Smicon binnen de R&D afdeling en heeft de verantwoordelijkheid voor deze uitdagende functie op zich genomen. De continuïteit van het bedrijf is hiermee gewaarborgd om met een nieuwe benoeming als managing director een brug te slaan tussen de oude en nieuwe generatie van het familiebedrijf Smicon.
 
Kees Uppenkamp: "Als managing director is het mijn missie om de positie van Smicon als marktleider in recyclingmachines voor reststromen van voedsel te behouden en uit te bouwen. Smicon heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om onze organisatie klaar te stomen voor groei en continuïteit in de toekomst en dit was de laatste stap die genomen moest worden om dat doel te voltooien. Ik vind het geweldig om mijn ervaring te delen met het Smicon team om samen dit doel te bereiken."
 
Tonnie Smits: "Met Kees Uppenkamp krijgt Smicon een ervaren managing director die verder kan bouwen aan een gezonde toekomst voor Smicon. Wij wensen Kees veel succes in zijn nieuwe rol."
 
Met deze organisatiewijzigingen is Smicon klaar voor wereldwijde groei door hun huidige en nieuwe markten naar een hoger niveau te tillen. Naast de organisatorische veranderingen zijn de eerste stappen al gezet door te starten met de bouw van een nieuwe faciliteit waarmee de huidige productieruimte wordt uitgebreid met ruim 1000 m2. Hiermee wordt de capaciteit voor Smicon vergroot om in de komende jaren meer orders voor machines en projecten binnen te kunnen halen. Blijf op de hoogte voor meer aankondigingen en nieuws over de voortgang van ons gebouw en nieuwe projecten waar Smicon aan werkt!

Deel deze pagina